Welkom bij co2.eu de toonaangevende website op het gebied van CO2-bewustzijn en duurzaamheid. Wij nodigen u uit om partner van onze website te worden en samen te werken aan een groenere toekomst. Hier zijn enkele voordelen waarmee u rekening moet houden:

Toegang tot een doelgericht publiek:

Als partner van co2.eu krijgt u direct toegang tot een betrokken en geïnteresseerd publiek dat actief op zoek is naar oplossingen voor CO2-reductie en duurzaamheid. Door uw merk aan onze website te verbinden, bereikt u een doelgroep die al geïnteresseerd is in uw groene producten of diensten.

Verhoogde zichtbaarheid:

Als partner van co2.eu bent u prominent aanwezig op onze partnerpagina, voorzien van uw bedrijfsinformatie, logo en een link naar uw website. Dit vergroot uw online zichtbaarheid en versterkt uw merkimago als leider op het gebied van duurzaamheid.

Netwerkmogelijkheden:

Door partner te worden van co2.eu kom je in contact met andere duurzame bedrijven en organisaties. Dit opent deuren voor nieuwe samenwerkingen, kennisuitwisseling en mogelijke gezamenlijke projecten. Samen kunnen we innovatieve oplossingen vinden en de impact van CO2-reductie vergroten.

Expertstatus:

Als partner van co2.eu wordt u erkend als expert in uw vakgebied. U kunt bijdragen aan onze blogsectie, whitepapers of webinars en uw expertise delen met ons publiek. Dit vergroot uw geloofwaardigheid en laat zien dat uw bedrijf koploper is op het gebied van duurzaamheid.

Groene marketing:

Steeds meer consumenten geven de voorkeur aan bedrijven die duurzaamheid voorop stellen. Door partner te worden van co2.eu laat u uw inzet voor een groenere planeet zien. Dit kan resulteren in een positieve reputatie, een grotere klantloyaliteit en het aantrekken van nieuwe klanten die actief op zoek zijn naar duurzame producten of diensten.

Kortom, als partner van co2.eu krijgt u toegang tot een geïnteresseerd publiek, vergroot u uw zichtbaarheid, creëert u netwerkmogelijkheden, vestigt u een expertstatus en profiteert u van groene marketingvoordelen. Laten we samenwerken aan een duurzame toekomst. Word vandaag nog partner van co2.eu!

Als partner van co2.eu geniet u niet alleen van bovengenoemde voordelen, maar bieden wij ook extra functionaliteiten aan om uw zichtbaarheid en kansen te vergroten:

Banner op co2.eu:

Als partner krijgt u een prominente banner op onze website co2.eu. Dit zorgt voor extra zichtbaarheid en trekt de aandacht van onze doelgroep.

Maandelijkse column:

Je hebt de mogelijkheid om maandelijks een column te schrijven over duurzaamheid. Hierdoor kunt u uw expertise delen en uw bedrijf positioneren als 'thought leader' in de branche.

Toegang tot onze businessclub:

Als partner heeft u exclusieve toegang tot onze businessclub. Dit biedt je de mogelijkheid om waardevolle verbindingen tot stand te brengen, te netwerken en samen te werken met gelijkgestemde duurzame bedrijven en organisaties.

Extra banner op golfgerelateerde websites:

Als extra feature beschikt u ook over een banner op meerdere websites gerelateerd aan golf. Dit opent de deur voor het best verdienende publiek van Europa. Hierdoor kan uw bedrijf een breed scala aan potentiële klanten bereiken en nieuwe zakelijke kansen verkennen.

Bij co2.eu streven wij ernaar onze partners voldoende aandacht en ondersteuning te bieden. Daarom hanteren wij een maximaal aantal partners, zodat elke partner de nodige focus krijgt.

Partnerprogramma:

€ 50.000,- exclusief BTW per jaar. Deze kosten gebruiken wij om uw bedrijf op een positieve en controleerbare manier te promoten voor het milieu. Wij hebben de beste bedoelingen voor de wereld en de mensheid en streven ernaar om zowel uw als onze reputatie hoog te houden.

Bij co2.eu streven wij ernaar onze partners voldoende aandacht en ondersteuning te bieden. Daarom hanteren wij een maximaal aantal partners, zodat elke partner de nodige focus krijgt.

Neem vandaag nog contact met ons op