CO2 Credits voor thuis

“Het is belangrijk dat we ons allemaal zorgen maken over de opwarming van de aarde en de gevolgen daarvan voor ons klimaat en de planeet. Het lijkt erop dat u zich bewust bent van de ernst van de situatie en op zoek bent naar manieren om uw ecologische voetafdruk te verkleinen. Dan bent u bij CO2.NL aan het juist adres, want wij maken dat mogelijk.  De zomer van 2023 heeft de problemen die ontstaan als de aarde blijft opwarmen en dit was nog maar het begin.

Het aanschaffen van CO2-credits kan zeker een manier zijn om uw impact op het milieu te verminderen. Het principe achter CO2-certificaten is dat je investeert in projecten die de CO2-uitstoot elders in de wereld compenseren, zoals investeren in bosbouwprojecten of duurzame energiebronnen. Hiermee compenseert u uw eigen uitstoot en levert u een positieve bijdrage aan het terugdringen van de mondiale uitstoot.

Ook het terugdringen van de eigen CO2-uitstoot door het nemen van energie-efficiënte maatregelen in uw woning, zoals het verbeteren van de isolatie, het gebruik van energiezuinige apparaten en het overstappen op hernieuwbare energiebronnen, is een zeer effectieve manier om bij te dragen aan het tegengaan van de klimaatverandering. Het verlagen van uw persoonlijke CO2-uitstoot draagt niet alleen bij aan het terugdringen van de gemiddelde uitstoot, maar kan ook anderen inspireren hetzelfde te doen.

Dus ja, het is belangrijk om je zorgen te maken over de opwarming van de aarde, en actie ondernemen, of het nu gaat om CO2-credits of energiebesparende maatregelen in je huis, is een stap in de goede richting om de impact van de klimaatverandering te verminderen.

Wij verkopen de certificaten voor € 110 exclusief BTW, wat neerkomt op € 133,10 inclusief BTW. Na voltooiing van uw aankoop ontvangt u de certificaten binnen 96 uur in uw mailbox. De certificaten worden op uw naam geregistreerd in het Oncra register, dat te allen tijde toegankelijk is, en uw certificaten worden op uw naam geregistreerd. Uw CO2-uitstoot wordt dus daadwerkelijk gecompenseerd.

Een gemiddeld huishouden bestaat uit 2,5 inwoners. Als u uw volledige CO2-uitstoot wilt compenseren, adviseren wij u de volgende hoeveelheden aan te schaffen:

1 persoon:   04 certificaten
2 personen: 07 certificaten
3 personen: 10 certificaten
4 personen: 14 certificaten
5 personen: 17 certificaten
6 personen: 20 certificaten
7 personen: 24 certificaten

Wij danken u hartelijk voor uw bijdrage aan een beter leefklimaat. Heeft u een heel groot gezin, dan is het ook mogelijk om meerdere bestellingen te plaatsen.

Neem vandaag nog contact met ons op