CO2-uitstoot reduceren: Ontzorging met A-tot-Z begeleiding

De CO2-voetafdruk van uw bedrijf verkleinen? Met onze deskundige CO2/Klimaat/Energie consultancy nemen we u de volledige last uit handen. Van strategisch advies tot praktische implementatie en certificering, wij begeleiden u stap voor stap naar een duurzamere toekomst.

Onze aanpak:

 • Uitgebreide analyse: We starten met een diepgaande analyse van uw huidige CO2-emissie. We bekijken uw energieverbruik, transportstromen, productieprocessen en afvalstromen om gebieden te identificeren waar significante reducties mogelijk zijn.
 • Maatwerkplan: Op basis van onze analyse stellen we een concreet plan op maat op. Dit plan omvat praktische stappen, investeringsmogelijkheden en gedragsveranderingen die uw CO2-uitstoot aanzienlijk zullen verminderen.
 • Ontzorging van A tot Z: We nemen de volledige uitvoering van uw plan voor onze rekening. We regelen de inkoop van duurzame energie, de installatie van energiebesparende maatregelen, de optimalisatie van uw logistiek en de implementatie van circulair afvalbeheer.
 • Certificeringstraject: Wilt u uw CO2-reductieproces officieel laten erkennen? Wij begeleiden u graag bij het behalen van relevante certificeringen, zoals ISO 14001 of het CO2-Performance Label.

Waarom kiezen voor onze CO2-consultancy?

 • Ervaring en expertise: Ons team van gecertificeerde specialisten beschikt over diepgaande kennis van CO2/energie/klimaat en wetgeving.
 • Totaaloplossing: We bieden een complete service van analyse tot uitvoering en certificering.
 • Ontzorging: U kunt zich focussen op uw core business, terwijl wij uw CO2-reductie traject vakkundig begeleiden.
 • Resultaatgericht: We streven naar maximale CO2-reductie tegen de laagst mogelijke kosten.

Neem de eerste stap naar een duurzame toekomst!

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een gratis intakegesprek. We bespreken graag uw wensen en doelstellingen en informeren u over de mogelijkheden die onze CO2-consultancy voor uw bedrijf kan betekenen. Maak gebruik van onze intake/nulmeting vanaf € 335,- ex BTW. 

Wat kun je verwachten?

 1. Uitgebreide Intake & Nulmeting

We beginnen met een uitgebreide intake bij jouw bedrijf, waarbij we een nulmeting uitvoeren en een gedetailleerd adviesrapport opstellen. Dit rapport geeft je een helder beeld van je huidige situatie en biedt concrete aanbevelingen voor verbeteringen.

 1. Implementatie & Begeleiding

Op basis van het adviesrapport kun je besluiten om verdere stappen te ondernemen. Wij kunnen je volledig ontzorgen door het hele proces te monitoren en waar nodig te begeleiden, zodat je zeker weet dat de implementatie soepel verloopt.

 1. Certificering

Als laatste stap verzorgen wij het certificeringstraject. Hiermee krijg je een officiële erkenning voor jouw duurzame inspanningen, wat niet alleen intern maar ook naar klanten toe een krachtig signaal afgeeft.

Ondernemers moeten verduurzamen

Of het nu gaat om het plaatsen van zonnepanelen, het overstappen naar een elektrisch wagenpark, of het optimaliseren van stroomgebruik binnen de onderneming, verduurzaming is onvermijdelijk. Als ondernemer weet je dat uitstraling en het juiste voorbeeld geven cruciaal zijn voor een stabiele onderneming anno 2024. Bij CO2.EU zijn wij ervan overtuigd dat met de juiste expertise en ontzorging jouw verduurzaming kunnen versnellen.

Ons Team

Mark Vijver

Functie: Eigenaar van CO2.EU en CO2.NL
Mark brengt een schat aan ervaring mee vanuit diverse CO2-gerelateerde ondernemingen.

Jeroen Muis

Functie: Eigenaar EnergieSlimAdvies
Jeroen is een gecertificeerd onafhankelijk adviseur met uitgebreide ervaring in gemeentelijke acties en advies voor zowel consumenten als ondernemers.

Erik van Hoof

Functie: Ondernemer en Professor
Erik is ons zwaargewicht op het gebied van technische kennis. Met zijn achtergrond als professor geeft hij diepgaand advies dat perfect aansluit op jouw specifieke behoeften.

Waarom kiezen voor CO2.NL?

Wij bieden een totaaloplossing voor jouw duurzaamheidsvraagstukken. Vanaf het eerste contactmoment streven wij naar de beste en meest duurzame uitkomst voor jouw onderneming. Onze aanpak is volledig afgestemd op jouw wensen en behoeften, zodat je met vertrouwen de stap naar een duurzamere toekomst kunt zetten.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jouw bedrijf kunnen helpen om duurzamer en efficiënter te worden! Dit kan via info@co2.nl of via onze chatfunctie, je kunt jouw gegevens daar achterlaten. Wij kunnen de CO2 Consultancy in alle landen van Europa doen voor jouw bedrijf en ook de uitvoering van de plannen. Van A-Z staan wij voor jouw bedrijf klaar. 

Je kunt daar ook aangeven dat je teruggebeld wilt worden. Natuurlijk kunt u ook direct bellen met Mark Vijver via 0654781233 of Jeroen Muis via 0623944510

Heeft u interesse in een nulmeting en een vervolgtraject? Stuur ons een mail.

Voornaam       
Achternaam     
Mailadres         
Bedrijfsnaam